Idiomas

Jornades Esportives 2015

05, Mayo | Más posts - Educación Secundaria Obligatoria - Bachillerato y Ciclos Formativos
Jornades Esportives 2015 Hospitalet

Font: http://lhdigital.cat/

El Centre d'Estudis Jaume Balmes ha celebrat aquest divendres unes jornades esportives organitzades pels alumnes de primer de batxillerat. Els participants, unes 200 persones, són alumnes d'ESO, de cicles formatius, antics alumnes i professors que han jugat a bàsquet, futbol sala, bolei o ping pong. Tot el que es recapti es destinarà a les Fundacions Okume AZ i Yamuna.

Ja fa anys que el Jaume Balmes organitza diferents competicions esportives amb finalitats solidàries. Sempre l’organitza el primer curs de batxillerat i els professors de l’escola. Javier Mombiela, un dels organitzadors de la jornada, ha explicat que “aprofitem la celebració d’aquesta trobada per promoure els valors de l’escola, que són la solidaritat, el respecte, la cooperació i la tolerància. Recaptem diners per a dues organitzacions no governamentals amb les quals l’escola col·labora”.

El professor de batxillerat i ESO, Carles Martí, ha afirmat que “per a l’escola és un acte molt important perquè vénen molts antics alumnes que es demanen el dia de festa per poder acompanyar-nos. És una jornada oberta a tothom”.

Precisament, Daniel Macías és universitari i un antic alumne que no s’ha volgut perdre aquesta cita. Assegura que “sempre m’ha semblat un dia per col·laborar i em ve molt de gust seguir venint a participar”.

Una de les alumnes participants, la Carolina Calvo, ha explicat que “va molt bé perquè fas esport i també col·labores amb dues entitats que treballen per d’altres nens que no estan en la nostra situació".

Els participants a les proves esportives paguen petites quantitats que es destinen a la tasca solidària de dues entitats sense ànim de lucre vinculades a l’escola, les fundacions Okume AZ i Yamuna. A més, també s’ha instal·lat una paradeta per vendre objectes relacionats amb les dues entitats.

La Fundació Okume AZ treballa amb cooperació internacional sanitària i educativa amb països com Senegal, Guinea Equatorial, Nepal o Camerun, entre d’altres. I de la seva banda, la fundació Yamuna centra la seva activitat a Madagascar, on duen a terme programes de desenvolupament, amb acolliment de menors amb situacions familiars inestables, així com el suport a dones soles amb fills al seu càrrec.

Recaptats 1300€ a repartir entre les Fundacions Okume AZ i Yamuna. GRÀCIES A TOTS, PARTICIPANTS I ORGANITZADORS!!!!      #jornadesbalmes

Listado de posts