Idiomas

L'exposició Solidaris L'H visita, un any més, el Centre d'Estudis Jaume Balmes

Cooperació i solidaritat

miércoles 1 de Octubre, 2014

Solidaritat al CE Jaume Balmes

Membres de l'Ajuntament LH, Balmes i Okume AZ
Nicolás Cortés i Jordi Seuba amb Solidaris L'H

L’exposició "Solidaris de L'Hospitalet" vol destacar el paper rellevant que fan les ONGs de la ciutat, el treball personal i desinteressat dels seus socis per tal de contribuir a fer ciutat, i de la mateixa manera, mostrar l'esforç fet als països del Sud, i l'esforç d'altres entitats de la ciutat conscienciades socialment i que treballen solidària i anònimament amb veïns de L'Hospitalet.

Els centres educatius estan exhibint l'exposició Solidaris de L'Hospitalet, i junt amb aquesta gaudeixen d'una xerrada dirigida als joves, pares, mares i adults interessats sobre temes solidaris, com són la importància de col·laborar en projectes de cooperació per fomentar l'aproximació a la situació sociopolítica i econòmica dels països en desenvolupament i mostrar el treball del teixit associatiu de L'Hospitalet.

El C.E. Jaume Balmes va rebre al Sr. Nicolás Cortés, Assessor Tècnic del Programa de Cooperació i Solidaritat i al Dr. Jordi Seuba, Director General de la Fundació Okume AZ. A més, vam comptar amb Juan Arán, President de la Fundació Okume AZ, i Juana Rodríguez, Directora Pedagògica del nostre Centre.

El Centre d'Estudis Jaume Balmes, junt amb la Fundació Okume AZ, ha pogut fer realitat el projecte de l'Escola Balmes-Bata, a Bata, Guinea Equatorial. Per a més info del projecte: www.okumeaz.org.

No et perdis les fotos de la xerrada i l'exposició.

Tampoc et perdis el PDF amb tot el que desenvolupen els SOLIDARIS L'H.