FUNDACIÓ OKUME AZ

QUI ÉS OKUME?

La Fundació Privada Okume AZ, neix com una iniciativa d’un conjunt de mestres del Centre d’Estudis Jaume Balmes, cooperativa amb més de 35 anys d’experiència en l’àmbit de l’educació.

ANTECEDENTS:

Un grup humà format per mestres, enginyers i personal divers decideixen sobre la necessitat de realitzar un projecte solidari de participació. Tots coneixen un tema: el treball cooperatiu al servei de l’educació i la formació. És una suma de tasques pròpies de la vida. L’okume també ho és.

La VIDA junta voluntats en espai i temps concret, “Aquí i ara”. “Tu, aquí, ara i nosaltres. Aquí neix Okume AZ”.

okume

ON ACTUA OKUME AZ?

La Fundació no es posa límits geogràfics per desenvolupar els seus objectius, es limita a mantenir-se fidel a aquests últims (article 6 dels seus estatuts) i al seu ideari com a entitat. Allà on la seva actuació sigui necessària i benvinguda, Okume AZ té un potencial projecte a desenvolupar.

Encara que la seva tasca es va iniciar amb la concessió de beques d’estudi i el projecte educatiu plantejat a Guinea Equatorial, la Fundació ràpidament comença a col·laborar amb altres organitzacions o projectes. Concretament en països com Senegal, Camerun, Burkina Faso, Paraguai o Nepal…, mitjançant el suport de la seva infraestructura, la seva organització, o del propi personal…

Actualment, la Fundació ha centrat la seva acció al complert en el desenvolupament de l’escola Balmes-Bata i en petits projectes i col·laboracions d’àmbit nacional.

Coneix molt més sobre la Fundació Privada Okume AZ a:

www.okumeaz.org

facebook.com/okumeaz

instagram.com/okumeaz

CONTACTA

Si vols que et truquem, omple aquest formulari.