CAMBRIDGE PROJECT

Ja fa més de dues dècades que el Cambridge Project va començar al Balmes. Amb quin objectiu? Posar a l’abast dels nostres alumnes titulacions oficials amb validesa internacional a través d’una activitat atractiva i basada en l’aprenentatge de la llengua anglesa de manera diferent, natural i divertida.

Vint anys més tard, continuem el projecte amb la mateixa il·lusió de sempre i acollint, cada cop més, a alumnes de diferents escoles de L’Hospitalet. Què ens diferencia de la resta? El nostre equip humà, ja que són els mestres del Balmes, principalment, els qui es fan càrrec d’aquesta activitat, aconseguint així que més de 200 famílies creguin en nosaltres i en el nostre projecte.

Exàmen Cambridge

Coneixes les University of Cambridge ESOL Examinations?

Cada any més de 3 milions de persones es presenten a un dels exàmens de Cambridge ESOL. Aquests són mundialment coneguts i els títols obtinguts tenen un reconeixement internacional per part de col·legis, instituts, universitats, ministeris, agències internacionals i corporacions empresarials com a prova tangible del nivell de coneixement de l’idioma.

A més d’oferir cursos preparatoris per als diferents exàmens, l’alumne pot examinar-se al nostre propi Centre. És per això que el C.E. Jaume Balmes procedeix a valorar els coneixements dels alumnes mitjançant unes proves específiques i porta a terme una classificació en diferents nivells.

A1

young learners

A2

ket

B1

pet

B2

ket

C1

ket

C2

ket

Més informació

Contacteu amb nosaltres de dilluns a divendres al 93 336 56 54

Cursos i exàmens que ofereix el nostre Centre

  • Young Learners (Pre-Starters, Starters, Movers, Flyers)

  • Key English Test (KET)

  • Preliminary English Test (PET)
  • First Certificate in English (FCE)
  • Certificate in Advanced English (CAE)
  • Certificate of Proficiency in English (CPE)

CONTACTA

Si vols que et truquem, omple aquest formulari.