El passat dimecres 8 de març vam rebre la visita de tot l’equip de la Fábrica de la Tele, productora que fa el programa “Viajando con Chester”. En aquest cas, l’entrevistat era Jordi Alba, jugador del FC Barcelona i exalumne del C.E Jaume Balmes.

Com va passar?

A principis de març, la productora es va posar en contacte amb nosaltres per conèixer el centre, ja que el Balmes era un dels possibles escenaris per filmar el programa per la vinculació personal amb l’entrevistat. Quan van venir, van decidir que el pati de l’ESO del Balmes seria l’escenari final de l’entrevista perquè era un espai significatiu. Així va ser com el 8 de març van venir a filmar el programa a la nostra escola.

La seva visita

Després de fer tot el muntatge tècnic, van arribar el Risto Mejide i el Jordi Alba i van procedir a gravar l’entrevista. Quan van acabar, el Jordi Alba va anar a parlar amb les seves antigues professores i van estar una estona recordant anècdotes.

A més, vam voler fer-los un regal tant al Risto com al Jordi: una samarreta del Balmes amb el seu nom. En agraïment, el Risto ens va signar el seu llibre “Manual de segundos auxilios” i el Jordi ens va regalar una samarreta del Barça signada per ell. També van dedicar un moment a saludar a tot l’alumnat d’ESO i primària, que els veien des de les finestres de les aules.

Durant l’hora que va durar l’entrevista, tot l’alumnat del centre va romandre en silenci. La seva col·laboració va ser imprescindible per poder fer la gravació!