Divendres 11 va ser per la nostra escola un dia molt especial pel nostre centre, hem tornat a fer jornades de portes obertes. L’escola des de sempre ha considerat important fer-les en format reduït ja que això afavoreix la comunicació amb les famílies. Ara, degut la situació epidemiològica, encara amb més raó, l’escola ha decidit fer tantes jornades com sigui necessari per informar a tothom.

  • Quin és el procediment?

El procediment és molt senzill, les famílies que vulguin ens han de dir quan poden venir a conèixer l’escola i busquem un dia que s’adeqüi a tots.

És important, i per la nostra forma de ser vital, que puguem transmetre la nostra filosofia de centre i per tant ha d’estar lluny d’aglomeracions i propers a les necessitats personals de cada família.

  • Quin és l’objectiu de les portes obertes?

Les jornades de portes obertes tenen per objectiu no només conèixer unes instal·lacions sinó veure una forma de treballar, de comunicar i sobretot veure una filosofia d’ensenyament que des de fa quaranta anys està donant bons resultats.

El treball en equip i  el tracte proper formen part de la nostra forma d’ésser, l’escola des de sempre té les portes obertes però ara més que mai, coneix les nostres instal·lacions, els patis, aules d’informàtica, tallers, aules especials, laboratoris i un llarg etc. però et convidem a que vinguis que vegis com un alumne es sent en un ambient agradable que afavoreix el seu aprenentatge, on la qualitat educativa és un element essencial, on el tracte proper i afable afavoreix a que l’alumne es senti relaxat i segur a l’aula i el seu rendiment s’incrementi.

Et convidem per tant a que vinguis a les nostres jornades de portes obertes, que preguntis, que ens truquis que puguis veure que tots treballem en equip per aconseguir que l’alumne aprengui, volem que tu formis part del nostre equip, educadors i pares treballarem colze a colze per aconseguir que l’ensenyament s’adeqüi més que mai a les necessitats de qualsevol alumne.

Divendres vam començar les jornades de portes obertes…. el principi d’una llarga amistat.

adjuntem aquest  link per a que puguis venir si encara no ho has fet

jornades de portes obertes infantil

material per les jornades de portes obertes