El pròxim dia 6 de novembre rebrem la visita del Secretari General d’UGT, Josep Maria Álvarez.

Aquesta visita s’emmarca dins dels actes de commemoració del nostre 40è aniversari. Serà el ponent principal d’una taula rodona que debatrà sobre el tema “Una nova formació professional; nous reptes professionals”.

Aquest acte està principalment adreçat als/les nostres alumnes de 2n curs de Màrqueting i publicitat, 2n curs d’Assessoria d’imatge personal i corporativa i 2n curs de Sistemes de Telecomunicació i Informàtics.

En aquesta taula rodona, el Josep Maria estarà acompanyat del tinent d’Alcaldia Servei a les Persones de la nostra ciutat, L’Hospitalet de Llobregat, David Quirós. A més, hi haurà tres representants del nostre centre: Gonzalo Rodríguez, director de formació; Juana Rodríguez, directora de Recursos Humans i Jaume Raspall, director del centre.

Com a públic, també comptarem amb la presència del Secretari General d’UGT Catalunya, Camil Ros i dels regidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet José Antonio Alcaide (Regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme) i Maite Revilla (Regidora del districte Bellvitge).

Fa 20 anys, en els actes del nostre 20è aniversari, ja vam rebre la visita d’en Josep Maria quan encara era el Secretari General d’UGT Catalunya.

Sens dubte és un autèntic plaer i privilegi tornar a rebre la visita d’una figura tan carismàtica i, el més important, amb tanta experiència relacionada amb el món laboral i la seva constant evolució.

De segur que tindrà moltes coses interessants per explicar-nos!