En motiu del dia Mundial contra el Càncer, els alumnes de batxillerat portaran a terme la iniciativa Batxillerat solidari de venda de clauers.

L’Àlex va patir un càncer amb 19 anys, un osteosarcoma. Va dibuixar un flamenc? amb el que se sentia identificat: alt, prim, amb la seva pota aixecada amb la seva cama ortopèdica a punt d’alçar el vol, quan la malaltia li va tallar les ales i la vida…Aquesta és una iniciativa en memòria de l’Àlex per ajudar a altres nens que com ell es troben en la mateixa situació.

En el Dia Mundial contra el Càncer el grup de Batxillerat del Balmes col·laborem amb l’associació Dona’m ales i l’Hospital Sant Joan de Déu en la investigació contra el Càncer Infantil.

Pots fer la teva aportació solidària comprant un clauer com aquest per l’import de 5 euros als alumnes de Batxillerat, que aniran 100% destinats a la investigació contra el Càncer Infantil.

Batxillerat solidari

Dins del Centre Estudis Jaume Balmes, considerem essencial no solament formar en coneixements sinó donar una visió global a l’alumne on el valor de la solidaritat sigui important.  La Iniciativa Batxillerat Solidari és un exemple de les diverses activitats dirigides a fomentar aquest valor dins del nostre alumnat. Els nostres estudis tenen per objectiu apropar els alumnes a la realitat social.