Cicle Formatiu de Marketing: treballem les Story Tellings

Els alumnes del Cicle Formatiu de Marketing del Centre d’Estudis Jaume Balmes, saben que no hi ha millor forma per comunicar que mitjançant una història.  Per tant tots en petits grups, ja que el treball col.laboratiu en el centre és vital,  han realitzat un conjunt de vídeos on expliquen  una història que pretén vendre un producte.

El resultat d’aquesta activitat ha estat, no només que l’alumne hagi aprés, sinó que ho ha fet d’una forma molt amena. No podem concebre els estudis del Cicle Formatiu de Marketing  sense una pedagogia col.laborativa, pràctica  i divertida que ens apropi a la realitat de les empreses.

Els alumnes de Marketing  del CE Jaume Balmes van fer diversos guions per posteriorment enregistrar les escenes i editar vídeos com autèntics professionals. Tenint present que és important respectar la idea de marca.

Posteriorment a classe es realitzarà un concurs on es valorà el millor vídeo, tenint present la seva originalitat, el missatge i la seva qualitat.

Els alumnes es converteixen no només en productors i realitzadors sinó també en autèntics influencers ja que s’adonen que gràcies a la seva capacitat d’explicar una història poden aconseguir que un producte tingui èxit

En aquests vídeos també podreu trobar la col·laboració dels professors, ja que als estudis de Marketing volem que l’aprenentatge sigui proper, divertit, transversals i de qualitat. Us convidem a que seguiu el blog dels nostres alumnes així com les seves xarxes i podreu veure que la millor forma per aprendre Marketing és divertint-se.

Us convidem a que seguiu als nostres alumnes : https://edumarketingg.blogspot.com/?m=1  en aquest blog podreu veure com estan aprenent Marketing constantment i com es pot fer d’una manera divertida i sobretot pràctica, cosa que fa que les nostres empreses col.laboradores considerin que som un actiu clau per la inserció del alumnat al món laboral