Al Balmes oferim un gran ventall d’activitats extraescolars, que complementen l’educació dels nostres alumnes i els ajuda a aprendre valors com la tolerància, el respecte i la superació. I no oblidem que s’ho passen molt bé.

Aquest any en l’activitat de futbol hem pogut disfrutar veient jugar i millorar als nostres equips de 1r i 3r de primària, els quals han tingut uns magnífics entrenadors com són el Víctor i la Lorena.

Tots dos equips han competit a la Lliga Escolar del Consell Esportiu de L’Hospitalet.

 

També hem pogut disfrutar dels nostres ballarins, ballarines i gimnastes en les dues exhibicions de ball en les que han demostrat el treball de tot l’any. Dirigides per l’Helena pel que fa la dansa i l’Andrea a la gimnàstica rítmica.

Els nostres alumnes també tenen l’opció d’aprendre una art marcial com és el Karate, amb una gran especialista de l’activitat, la Gabriela, que els hi ha ensenyat tots els seus coneixements amb una gran paciència i disciplina.

També hem anat sobre rodes amb la nostra activitat de patinatge, on es treballa des d’una iniciació en el patinatge fins a tota mena de joc sobre els patins. Activitat dirigida per l’Alicia, una gran patinadora professional.

Per últim, a multiesports, els més petits de la casa han disfrutat i après tota mena d’esports, treballats des d’una formació d’iniciació esportiva, on han seguit treballant la motricitat a la vegada que aprenien un nou esport. Activitat realitzada per la Lorena, monitora amb molta estima pels seus nens i nenes.