Aquests estudis permeten obtenir el títol de TÈCNIC i tenen una durada d’un o dos cursos. En ells podràs preparar-te d’una manera pràctica i senzilla per accedir amb una qualificació interessant al món laboral.

També podràs accedir, mitjançant el Curs d’Accés, als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS). A més, et formaràs treballant en empreses del sector mentre estudies.

Informació actualitzada sobre la nova FP:  xtec.cat

Orientació Laboral

Al Balmes és molt important que l’alumne vegi que allò que estudia als Cicles Formatius està pensat per trobar una feina de manera immediata. És per això que hem posat a la teva disposició tot un departament que s’encarregarà de posar-te en contacte amb el món laboral.

Des d’aquest Departament d’Inserció Laboral rebràs tota la informació i tot l’assessorament que et calgui per saber com enfrontar-te a una feina.

A més, farem un seguiment de la teva relació amb l’empresa i t’assessorarem en cas que tinguis qualsevol mena de dubte o problema. Sabem que aquest és un tema molt important i que és decisiu per al teu futur i, per això, nosaltres li donem tota la importància.

Borsa de Treball

La nostra experiència en la relació amb el món de l’empresa ve de molt lluny. Des que el Balmes era un centre de Formació Professional que hem obert moltes portes a empreses de molts sectors i això s’ha potenciat des que ha entrat en funcionament el nou sistema educatiu.

Tots els alumnes que estudien al nostre Centre són a la base de dades del Departament d’Inserció Laboral i això ens permet donar una resposta adequada a les empreses que es dirigeixen a nosaltres quan necessiten alguna persona per cobrir un lloc de treball. D’aquesta manera podem oferir-te un amplíssim mercat laboral, al qual ja hi ha moltíssims alumnes del Balmes, que t’obrirà moltes portes i que et permetrà completar el que amb nosaltres hauràs començat amb els teus estudis.

CONTACTA

Si vols que et truquem, omple aquest formulari.